INTERRAIL DOOR EUROPA

Waarom deze routes? Waarom deze reiservaringen?
Europa staat wellicht bekend als een gecontroleerde, beschaafde en een (te) goed gestructureerd werelddeel, maar Europa heeft een groot aantal plekken die je zullen verrassen. Plekken vol wilde natuur met bijzondere en interessante verhalen.Daarom hebben we een aantal Interrail treinroutes samengesteld die een bezoekje waard zijn, zowel voor solo reizigers als reizigers die op avontuur willen gaan met lokale gidsen. 

Onze interrail treinroutes
De treinroutes zijn zo samengesteld dat wij bij KILROY ze beschouwen als de perfecte reis. Gebruik de routes om inspiratie op te doen voor jouw volgende reisavontuur, combineer verschillende routes met elkaar of houd het simpel en kies de route die het beste bij jouw reiswensen past. Het kan allemaal!
We willen dat je de kans krijgt om de locals te ontmoeten, de lokale keuken te proberen, de omgeving ervaart als een local en echt kennis maakt met verschillende culturen en tradities. Stel je open voor nieuwe ervaringen en belevenissen, wees nieuwsgierig en verken nieuwe bestemmingen die je onderweg voorbij ziet komen, ook als ze misschien nog niet op jouw lijstje stonden. Laat je verrassen door Europa!

Jouw CO2-voetafdruk
Door met de trein te reizen en gebruik te maken van het openbaar vervoer houd je jouw CO2-voetafdruk klein. En dat zonder te compenseren op het avontuur en de reis die je zal beleven.

Trouwens!
We hebben er doelbewust voor gekozen om een aantal plekken in Europa niet in onze routes op te nemen in verband met overtoerisme.