WERK ALS VRIJWILLIGER OP FESTIVALS IN EUROPA

Reizen met een doel is tof en goed!

Als vrijwilliger werken met de lokale bevolking staat hoog op het verlanglijstje van de hedendaagse reiziger. Op deze manier heb je een positieve impact op lokale gemeenschappen, draag je bij aan projecten op het gebied van milieu, zee en dieren in het wild en help je veranderingen teweeg te brengen.
Dat gaat hand in hand met de toenemende zorg die we hebben voor de toekomst van onze planeet.

Wij geloven in het ondersteunen van lokaal gedreven projecten van over de hele wereld die werken aan de globale doelstellingen van de VN voor duurzame ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een waardevolle ervaring te creëren, voor jou, als reiziger, maar al helemaal voor de succesvolle voortgang van een project.

Verken je grenzen op alle niveaus, van 2 dagen vrijwilligerswerk op een festival in Europa tot 4 maanden voor het rif zorgen in de Filipijnen.

Als je deze zomer een vrije plek hebt in je agenda, en wel graag binnen Europa wilt blijven, dan is het mogelijk om op een festival te gaan werken als vrijwilliger. Festivals in Europa zijn altijd op zoek naar extra handen. Enthousiasme, goede organisatorische vaardigheden en teamwork zullen je gegarandeerd een goede vrijwilligersjob opleveren.

Heb jij dus een wens om als vrijwilliger op een festival in Europa te helpen? Bekijk deze festivallinks eens!

NB: De genoemde projecten zijn bedoeld als inspiratie en maken geen deel uit van ons aanbod van vrijwilligerswerk. Wil je meer informatie over onze eigen vrijwilligerswerkprojecten in andere werelddelen? Neem dan contact met ons op!

 

Muziekconcert met licht in de avond

Hongarije JUN-AUG 2019

Een website waar jij je voor een aantal verschillende festivals in Hongarije, zoals Sziget en Balaton Sound, aan kunt melden als vrijwilliger. Je aanvraag die je hier doet zal daarom geldig zijn voor alle festivals die door deze overkoepelende organisatie worden uitgevoerd.

Zou je willen deelnemen aan de organisatie van evenementen? Wil je werkervaring op een festival? Bekijk ook dan deze site voor coole mogelijkheden!

Roskilde Music Festival in de avond

Roskilde Music Festival 29JUN-6JUL 2019

Het beroemdste en internationaal geprezen muziekfestival in Denemarken biedt verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers. Meer informatie 

 

Publiek op een concert met handen tot een hart gevormd

Kroatië - Outlook Music Festival 4-8SEP 2019

Een knaller van een festival met vier dagen lang raven. Het festival vindt plaats in oude Romeinse amfitheaters, strand- en bootfeesten, noem maar op. Hip Hop, Underground dance, Drum-‘n-bass, verdeeld over tien podia. Ervaar het festival als een vrijwilliger, verdien een gratis ticket en ervaar het festivalleven in de Balkan. Meer informatie

 

Drie vrouwen op een festival

OSLO Øya Music Festival 6-10 AUG

Een milieuvriendelijk festival!

Midden in het centrum van Oslo presenteert het Øya Music Festival een fijne mix van rock, Hip Hop en pop. Het festival vindt plaats in het enorme Tøyen Park. Het is een groen festival, echt gewijd aan het milieu.

Meer dan 2600 vrijwilligers vormen elk jaar de ruggengraat van dit fantastische festival. Meer informatie

 

Festival in het park

Gothenburg August Way Out West Music festival 8-10AUG 2019

Internationale acts in een prachtige Scandinavische setting!

Way Out West heeft een toffe line-up van acts voor dit festival gepland. Het is een heel Scandinavisch festival met eindeloze zomeravonden. Het festival is erg duurzaamheidsgericht en niet in de laatste plaats een toegewijde LGBT party locatie. Meer informatie

 

Sarajevo Film Festival 16-23AUG 2019

Het Film Festival in Sarajevo heeft zijn succes al een lange tijd te danken aan een groot aantal vrijwilligers.

 

Brussels Games Festival AUG 2019

Dit zeer fijne festival in Brussel is een thuiswedstrijd! Het is een festival dat volledig is gewijd aan games, bordspellen en rollenspel. Elk jaar hebben ze een stel toegewijde vrijwilligers nodig! Meer informatie